Omgeving

Camping Zuidhoek ligt aan de rand van het sfeervolle dorp Ouddorp op het eiland Goeree Overflakkee en ligt direct aan de Westduinen. Zo is
er in de omgeving van alles te doen. Hieronder een aantal voorbeelden; (voor meer suggesties zijn er flyers beschikbaar in de receptie)

Op 5 minuten afstand geniet je al van de zee, en ben je op de Brouwersdam waar aan de ene kant de Noordzee te vinden is met vele strandpaviljoens en activiteiten zoals kitesurfen, en aan de andere kant het prachtige zoutwatermeer, de Grevelingen, waar je niet alleen kan duiken maar ook kan surfen, zeilen en de mogelijkheid is om bijvoorbeeld van de waterjump te gaan. Aan beide kanten kun je direct aan het water staan ook met een Kampeermiddel zoals caravan of camper. Overnachten is daar niet toegestaan maar daarvoor kan je natuurlijk terecht op onze camping.
Naast de lange zandstranden, kun je genieten van de vele mooie natuurgebieden, verken naast de sfeervolle dorpskern ook Ouddorp eens op de fiets met zijn mooie natuur en oude geschiedenis. Vele fietspaden zorgen voor een ontdekkingsreis door onze gevarieerde natuur.
In Ouddorp zijn bijzondere natuurgebieden te vinden zoals “de Kwade Hoek” “de Kleistee” “de Punt” en “de Preekhilpolder” waar je mooie wandelingen met bijvoorbeeld de hond kan maken.

Verder vind je verschillende leuke activiteiten in de omgeving Ouddorp. Kijk eens naar onderstaande activiteiten. Klik op de foto voor meer
informatie!

speeltin de flipjes
Speeltuin de Flipjes
De Mekkerstee
Ouddorp Duin
Strandtheater de Houten Kaap
RTM Museum
beach yoga
Yoga aan Zee
Ouddorp centrum
Port Zélande
Aquapark Splash!
Theetuin Fitou
Piuravida
Piuravida
ASEAL
A Seal
de bever verhuur
de Bever Verhuur
cycle life verhuur
Cycle Life verhuur
Beware Beach strandzeilen
Beware Beach
Wing Foil Watervolk
Wingfoil met Watervolk
brouwersdam
Zeil- en surf centrum Brouwersdam
pluktuin bloemenliefde
Pluktuin Bloemenliefde
rondvaart
Rondvaart op de Grevelingen met Rederij-Zeeland
Zeeland Buitenland
Zeeland Buitenland