Logeerhutten

Hebben jullie geen kampeermiddel kom dan eens logeren in 1 van onze logeerhutten. Nabij het toiletgebouw bevinden zich de Boshut en de
Juthut. De houten blokhutten zijn geschikt voor 4 personen.

De juthut

De juthut is voorzien van twee stapelbedden, tafel met stoelen, keukentje met koffiezetapparaat, waterkoker en kookplaat, stromend water, koelkast met vriesvakje en verdere keukeninventaris. Een dekbed of slaapzak, kussensloop en keukenlinnen moeten zelf verzorgd worden. Buiten beschik je over een picknicktafel op dit perceel met privacy.

In deze gezellige juthut kun je overnachten voor 65,- euro per nacht. Huisdieren mogen ook komen logeren in de juthut, hiervoor vragen wij 5,- euro extra per nacht (max. 2 huisdieren per logeerhut). Er zijn in de juthut geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Hiervoor kun je gebruik maken van het nabijgelegen toiletgebouw.

De boshut

De boshut is voorzien van twee 1-persoonsbedden en twee bedsteden met ieder een 1-persoonsbed. Ook in de boshut staat een tafel met stoelen, keukentje met koffiezetapparaat, waterkoker en kookplaat, stromend water, koelkast met vriesvakje en verdere keukeninventaris. Een dekbed of slaapzak, kussensloop en keukenlinnen moeten zelf verzorgd worden. Buiten beschik je over een picknicktafel op dit perceel met privacy. Er zijn in de boshut geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Hiervoor kun je gebruik maken van het nabijgelegen toiletgebouw.
In deze bijzondere boshut kun je overnachten voor 75,- euro per nacht. Huisdieren mogen ook komen logeren in de boshut, hiervoor vragen wij 5,- euro extra per nacht (max. 2 huisdieren per logeerhut).

Je kunt de juthut of de boshut reserveren via tel: +31 (0) 6 19 91 28 43 tussen 9.30 – 11.30 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur. Uiteraard zijn wij per mail ook bereikbaar via: info@campingzuidhoek.nl.

Beschikbaarheid Juthut en Boshut

In de onderstaande kalender kun je de beschikbaarheid van de logeerhutten zien. Hieraan zijn echter geen rechten te verlenen. Wij doen wekelijks ons best om de kalender zo veel mogelijk bij te werken. Het kan zijn dat deze kalender niet helemaal up-to date is. Voor zekerheid van beschikbaarheid raden wij aan te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Week van mei 8th

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
8 mei 2023
9 mei 2023
10 mei 2023
11 mei 2023
12 mei 2023
13 mei 2023
14 mei 2023